opublikowano 16/10/2018 o godzinie 18:23:13, autor Olga Taraszka

Harmonogram IV rundy Bud-Rem-Stal Pit Bike Cup w Głażewie!


Już 28 października odbędzie się IV runda zawodów Bud-Rem-Stal Pit Bike Cup w Głażewie. To już ostatnia odsłona zmagań na Torze Głażewo w tym sezonie! Przypominamy o pojawieniu się nowej klasy AMATOR. Dzięki temu każdy z was, może atywnie uczestniczyć w tym wyjątkowym wydarzeniu!



7:30 – Czynne biuro zawodów
7:30-10:30 – Rejestracja uczestników
7:30-11:00 – Odbiór techniczny

8:15 – Egzamin teoretyczny

8:30-8:42- Jazdy pokazowe
8:45-8:57 – I trening klasy AMATOR (12 min. – wolny)
9:00-9:12 – I trening klasy STOCK 90 (12 min. – wolny)
9:15-9:27 – I trening klasy STOCK 125 (12 min.- wolny)
9:30 – 9:42 – I trening klasy STOCK 150 MX, Pit Ladies (12 min. – wolny)
9:45 – 9:57 – I trening klasy SUPER PIT, STOCK 150 PRO ( 12 min. – wolny)
10:00 – 10:12 – II trening klasy AMATOR ( 12 min. – kwalifikacyjny)
10:15 – 10:27 – II trening klasy STOCK 90 (12 min. – kwalifikacyjny)
10:30 – 10:42 – II trening klasy STOCK 125 (12 min. – kwalifikacyjny)
10:45 – 10:57 – II trening dla klas STOCK 150 MX, Pit Ladies (12 min. – kwalifikacyjny)
11:00 - 11:12 – II trening dla klas SUPER PIT, STOCK 150 PRO (12 min. – kwalifikacyjny)
11:15 – 11:27 – Jazdy pokazowe

11:30 – Odprawa z zawodnikami

12:00 – wyjazd do I wyścigu klasy AMATOR(8min. + 2 okrążenia)
12:15 – wyjazd do I wyścigu klasy STOCK 90 (12min. + 2 okrążenia)
12:35 – wyjazd do I wyścigu klasy STOCK 125 (15min. + 2 okrążenia)
13:00 – wyjazd do I wyścigu klas STOCK 150 MX, Pit ladies (15min. + 2 okrążenia)
13:25 – wyjazd do I wyścigu STOCK 150 PRO i SUPER PIT (15min. +2 okrążenia)

Przerwa techniczna

14:05-14:17 –Jazdy pokazowe
14:20 – wyjazd do II wyścigu klasy AMATOR(8min. + 2 okrążenia)
14:35 – wyjazd do II wyścigu klasy STOCK 90 (12min. + 2 okrążenia)
14:55 – wyjazd do II wyścigu klasy STOCK 125 (15min. + 2 okrążenia)
15:20 – wyjazd do II wyścigu klas STOCK 150 MX, Pit ladies (15min. + 2 okrążenia)
15:45 – wyjazd do II wyścigu STOCK 150 PRO i SUPER PIT (15min. +2 okrążenia)
16:10-16:22 – Jazdy pokazowe (12min.)

16:35 – Ogłoszenie wyników i zakończenie zawodów

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY


Kalendarz wydarzeń

Nasi partnerzy

TOR GŁAŻEWO YCF POLAND MX OTOPIT pitbikeMRF PITBIKE.PL

Ostatnio na forum

YouTube

Facebook